Driedubbel feest voor de Eben-Haëzerschool!

20-10-2022
Afgelopen vrijdag stond voor de leerlingen van de Eben-Haëzerschool in 's-Gravenzande in het teken van verschillende feestelijke activiteiten. Het was Meesters- en Juffenfeest, de burgemeester kwam op bezoek en de actie voor de stichting 'Kom over en Help' werd met een hoog bedrag afgesloten.

Meesters- en Juffenfeest
Vrijdag 14 oktober was het Meesters- en Juffenfeest op de Eben-Haëzerschool in 's-Gravenzande. De kinderen deden 's morgens workshops zoals handletteren, houtbewerking, voetballen, fruitspiesjes maken, enz. Een feestelijke viering van de verjaardagen van alle jufs en meesters.

Burgemeester op bezoek
Daarnaast had iedere klas hoog bezoek! Burgemeester Arends kwam langs in het kader van de Kinderboekenweek en las voor iedere groep een stukje uit het themaboek van deze week.

Sponsorloop
's Middags werd er door de kinderen van groep 5-8 een Zweeds renspel gespeeld. Kinderen renden heen en weer om vragen te beantwoorden. Hiermee werd geld opgehaald voor de stichting 'Kom over en Help'. De  kinderen hadden hiervoor actief sponsors benaderd. Ook de kinderen van groep 1-4 hadden hieraan meegewerkt, door in de afgelopen tijd lege statiegeldflessen te verzamelen. Er werd ruim € 3700,00 opgehaald!

Fotoalbum 
Meer foto's van deze feestelijke dag kunt u hier vinden.